Pivovar Radegast

Dámy a pánové dovolujeme si vás pozvat na výlet do pivovaru Radegast, spojený se školou čepování piva, který jsme pro vás společně s pivovarníky v Nošovicích připravili na neděli 25. listopadu 2018.

V 9:15 se náš výletní motoráček vydá z Ostravy střed přes Ostravu Kunčice, Havířov, Albrechtice a Český Těšín přímo na pivovarskou vlečku do Nošovic. Tam si naše pasažéry převezmou pivovarští tovaryši a představí jim všechna zajímavá zákoutí, od pivovarských sklepů po pivovarskou věž s fenomenálním výhledem na Beskydské okolí.

V pivovarské věži bude připraven zlatý hřeb nedělního programu – škola čepování piva pod vedením mistra výčepního, doplněná i o drobné občerstvení. Po skončení bezmála tříhodinového programu se náš vlak vydá zpět do Ostravy, opět přes Těšín, Albrechtice a Havířov.

Po celou dobu jízdy bude o dobrou pohodu pasažérů postaráno našim usměvavým vlakovým personálem a k dostání ve vlaku bude i občerstvení nejen z Nošovické produkce.

Těšíme se na vás,
team SŽS

Neváhejte a zajistěte si své místo na akci Pivovar Radegast , která se koná 25. listopadu 2018 v pivovaru Radegast Nošovice.

Děti do 3 let u nás jezdí zdarma, děti jedou bez nároku na místo k sezení.
Pivovar Radegast